Ριγκατόνι αλά ελληνικά! Με σύγκλινο Μάνης ή παστό όπως το λέμε τοπικά, μια ελαφριά σάλτσα πικάντικης μουστάρδας και τριμμένη γραβιέρα... απλά ακαταμάχητο!
Η κρεμμυδόπιτα είναι ένα κλασικό ελληνικό πιάτο που λατρεύουμε όλοι. Η συνταγή αυτή περιλαμβάνει απλά υλικά όπως αλεύρι, κρεμμύδια, ζαμπόν και αυγά, αλλά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Τα φύλλα είναι…
Η συνταγή του παγωτού σάντουιτς με φυτική σαντιγί, ζαχαρούχο γάλα, μαστίχα από τη Χίο και μπισκότα, είναι μια από τις πιο λαχταριστές συνταγές που μπορείτε να δοκιμάσετε.
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Δρακουλάκου Από το ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου. Χαλβάς με αλεύρι και πετιμέζι Υλικά: 1/2 κιλό αλεύρι, 600 γραμ. πετιμέζι 1/2 φλ. τσαγιού λάδι, καρύδι τριμμένο και κανέλα.…