Η πρασόπιτα, μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της απλότητας και της γευστικής πλούσιας κουζίνας μας.
Ο Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα γευστικό φαγητό. 
Αφιερωμένο στη "Γιορτή σταφυλιού - μούστου και παραδοσιακών συνταγών" είναι το ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου για το 2023.
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 16:30

Ραβανί με παγωτό βανίλια (βίντεο)

Εύκολο, νόστιμο και δροσερό γλύκισμα.
Συνταγή για εύκολη γαλατόπιτα χωρίς φύλλο.
Aπό την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ένα ορεκτικό με άρωμα θάλασσας και νοστιμιάς! Σαν ψάρι, οι σαρδέλες είναι οικονομικές και απίστευτα ευεργετικές για την υγεία μας!
Ριγκατόνι αλά ελληνικά! Με σύγκλινο Μάνης ή παστό όπως το λέμε τοπικά, μια ελαφριά σάλτσα πικάντικης μουστάρδας και τριμμένη γραβιέρα... απλά ακαταμάχητο!
Η κρεμμυδόπιτα είναι ένα κλασικό ελληνικό πιάτο που λατρεύουμε όλοι. Η συνταγή αυτή περιλαμβάνει απλά υλικά όπως αλεύρι, κρεμμύδια, ζαμπόν και αυγά, αλλά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Τα φύλλα είναι…
Η συνταγή του παγωτού σάντουιτς με φυτική σαντιγί, ζαχαρούχο γάλα, μαστίχα από τη Χίο και μπισκότα, είναι μια από τις πιο λαχταριστές συνταγές που μπορείτε να δοκιμάσετε.
Εύκολοι, γρήγοροι αλλά και πάρα πολύ νόστιμοι!
Η μαρμελάδα φράουλα είναι ένα από το πιο αγαπημένα εδέσματα σε όλο τον κόσμο.
Απολαύστε μια κλασική γλυκιά πίτα με την πανεύκολη συνταγή της μαμάς!
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 11:45

Τυλιχτά τυροπιτάκια (βίντεο)

Ένας συνδυασμός από τέλειο τραγανό και λαχταριστό τυρί σε κάθε μπουκιά.
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Δρακουλάκου Από το ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου. Χαλβάς με αλεύρι και πετιμέζι Υλικά: 1/2 κιλό αλεύρι, 600 γραμ. πετιμέζι 1/2 φλ. τσαγιού λάδι, καρύδι τριμμένο και κανέλα.…
Είναι φαγητό ανάμνησης, λέει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 12:40

Νόστιμο γεύμα σε λίγα λεπτά

Πιπεριές γεμιστές με φέτα και μπέικον.
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 10:44

Κέικ με φράουλες

Αυτό το κέικ θα το λατρέψουν όλοι!
Πώς να εκμεταλλευθούμε νόστιμα το κρέας που έμεινε.
Πλούσια, θρεπτική και πάνω απ' όλα γευστικότατη.