Τρώγονται ωμά και πάντοτε ζωντανά, με ελάχιστο λεμόνι και μερικές σταγόνες ελαιόλαδο, αν θέλετε, και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τα απολαύσετε (η αντίδρασή τους στο λεμόνι είναι ένας…
Το σημαντικό είναι να μη μαζεύει πολύ λάδι κατά το τηγάνισμα, να έχει τραγανή κρούστα, να μην καίγεται και να παραμένει νόστιμο και ζουμερό το εσωτερικό του.
Ψητά, βραστά, σε φαγητό ως γέμιση ή ο επίλογος ενός γεύματος ως γλυκό του κουταλιού. Ιδανικό για να συνοδεύσει τα ζεστά ροφήματά μας και να γλυκάνει τα χειμωνιάτικα απογεύματα!
Ένα παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού, που μπορεί να γίνει κίτρινο ή κόκκινο, ανάλογα πως μας αρέσει. Οπως και αν το φας, το στόμα σου θα πλημμυρίσει με τη μοναδική μυρωδιά…
Ξεχειλίζουν λιωμένη παρμεζάνα -παραγεμισμένες με μπεσαμέλ- ενώ μια φέτα μπέικον δίνει ένα υπέροχο τραγανό αποτέλεσμα και η γλύκα τους είναι μοναδική. Σερβίρονται για να ανοίξουν την όρεξη για τα κυρίως.…